Diplomattårta
Tårta av sockerkaksbotten, maräng och moccakräm. Garnerad med grädde, marsipanplatta och marsipanros!
Ingredienser
GRÄDDE, socker, maräng (socker, SKUMMJÖLKSPULVER, MJÖLKPULVER, glukossirap, stabiliseringsmedel E420, E466, ÄGGVITAPULVER, naturlig vaniljarom, klumpförebyggande medel E341, stabiliseringsmedel E410, E412, surhetsreglerande medel E330, E500), ÄGG, vegetabiliskt fett (palm, kokos), VETEMJÖL, rapsolja, vatten, MANDEL(2,5%), , glukossirap, sorbitol, stärkelse (VETE), emulgeringsmedel(E471,E475,E472e), fuktighetsbevarande medel glycerol, salt, konserveringsmedel E202, bakpulver E500, bakpulver E450, sirap, naturlig kaffearom, naturlig vaniljarom, glykos, arom, KÄRNMJÖLKSPULVER, färgämne(E161b,E133,E120,E150c), VASSLEPULVER, surhetsreglerande medel(E330,E270), stabiliseringsmedel E418, majsstärkelse, invertas, palmolja, förtjockningsmedel E406, skumdämpningsmedel E471
Storlek
8 och 15 bitar
Innehåller mandel
Senaste kommentarer