Laktosfri hallonbakelse
Petit chouxbotten med mördeg, fylld med laktosfri hallongrädde. Garnerad med florsocker.
Ingredienser
laktosfri vispgrädde (grädde, laktasenzym, stabiliseringsmedel karragenan), vatten, VETEMJÖL, socker, ÄGG, hallon(3,0%), vegetabiliskt fett (palm), margarin (vegetabiliskt fett (palm SG¤, kokos), vatten, rapsolja, emulgeringsmedel (E471, E322, E475), salt (1,2%), citronjuice, naturlig arom), VETESTÄRKELSE, modifierad stärkelse, ÄGGVITA, majsstärkelse, förtjockningsmedel (E440, E401), palmolja, surhetsreglerande medel (E330, E331), bakpulver E500, bakpulver E450, salt, emulgeringsmedel E471, konserveringsmedel (E202), arom, mjölbehandlingsmedel amylas & askorbinsyra
Vikt
100g
Senaste kommentarer