Diplomattårta

Tårta av sockerkaksbotten, maräng och moccakräm. Garnerad med grädde, marsipanplatta och marsipanros!
Ingredienser
GRÄDDE, socker, maräng (socker, SKUMMJÖLKSPULVER, MJÖLKPULVER, glukossirap, stabiliseringsmedel (E420,E466), ÄGGVITAPULVER, naturlig vaniljarom, klumpförebyggande medel E341, stabiliseringsmedel (E410,E412), surhetsreglerande medel (E330,E500), ÄGG, kokosfett, palmfett), VETEMJÖL, rapsolja, vatten, MANDEL, glukossirap, sorbitol, stärkelse (VETE, majs), emulgeringsmedel (E471,E475,E472e), fuktighetsbevarande medel glycerol, salt, konserveringsmedel E202, bakpulver (E500,E450), sirap, naturlig kaffearom, naturlig vaniljarom, glykos, arom, KÄRNMJÖLKSPULVER, färgämne (E161b,E133,E120,E150c), VASSLEPULVER, surhetsreglerande medel (E330,E270), stabiliseringsmedel (E418,invertas), palmolja, förtjockningsmedel E406, skumdämpningsmedel E471
Storlek
8 och 15 bitar
Senaste kommentarer