Gluten & laktosfri tårta

Tårta av gluten och laktosfri sockerkaksbotten, laktosfri vaniljkräm och hallonsylt. Garnerad med hallon, mandariner och vegetabilisk hallonsmörkräm!

hallon(23,0%), Vaniljkräm (KÄRNMJÖLK (laktosfri), socker, vegetabiliskt fett (kokos), modifierad stärkelse, vatten, aromer (naturlig vaniljarom, arom), salt, konserveringsmedel (E202), färgämne (E160a))tårtbotten glutenfri:(socker, pastöriserade HELÄGG, VETESTÄRKELSE (glutenfri), vatten, modifierad stärkelse, glukossirap, risstärkelse, ÄGGVITEPULVER, bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E475, E471), stabiliseringsmedel (E466), konserveringsmedel (E202), färgämne (E160a), surhetsreglerande medel (E330)), socker, mandarinklyftor, vatten, vegetabiliskt fett (SG-palm, kokos), glukossirap, rapsolja, förtjockningsmedel(E440, E401,pektin,E407), surhetsreglerande medel(E330, E331,E332,E509), salt, arom, konserveringsmedel (E202), emulgeringsmedel E475

Storlek

8 bitar