Gluten & mjölkfri tårta

Tårta av gluten och mjölkfri sockerkaksbotten, mjölkfri vaniljkräm och hallonsylt. Garnerad med hallon, mandariner och mjölkfri hallonsmörkräm!

Ingredienser

tårtbotten (ÄGG, majsstärkelse, socker, vatten, bakpulver (E450, E500), dextros (majs), emulgeringsmedel (E475, E471), salt, naturlig arom, Vaniljkräm (30 %): Socker, modifierad stärkelse (potatis), potatisstärkelse, förtjockningsmedel (E401, E412), salt, konsistensmedel E263, naturlig vaniljarom, vanillin, mald vaniljstång, arom, färgämne E160a. Sylt (30 %): Hallon (70%), modifierad stärkelse (potatis), färgämne: hibiscus koncentrat och fläderextrakt, surhetsreglerande medel citronsyra, konserveringsmedel E202 (0,08%), naturlig arom), mandarinklyftor, hallon(8,9%), socker, vatten, vegetabiliskt fett (SG-palm, kokos), rapsolja, glukossirap, förtjockningsmedel(E440, E401pektine407), surhetsreglerande medel(E330, E331e332e509), salt, emulgeringsmedel E475, arom, konserveringsmedel E202, konserveringsmedel (E202)

Storlek

8 bitar