Gluten & laktosfri tårta


Tårta av gluten och laktosfri sockerkaksbotten, laktosfri vaniljkräm och hallonsylt. Garnerad med hallon, mandariner och vegetabilisk hallonsmörkräm!
Ingredienser
Tårtbotten glutenfri: (ÄGG, socker, glutenfri mjölmix (VETESTÄRKELSE, socker, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), brödarom), jäst, bakpulver (E450, E500, majsstärkelse), rapsolja), salt, arom, emulgeringsmedel E475, konserveringsmedel (E202)
Vaniljkräm (KÄRNMJÖLK (laktosfri), socker, vegetabiliskt fett (kokos), modifierad stärkelse, vatten, aromer (naturlig vaniljarom, arom), salt, konserveringsmedel (E202), färgämne (E160a)), hallon(29,7%), socker, mandarinklyftor, vatten, vegetabiliskt fett (SG-palm, kokos), rapsolja, glukossirap, förtjockningsmedel(E440, E401,pektin,E407), surhetsreglerande medel(E330, E331,E332,E509)
Storlek
12 bitar
Senaste kommentarer