Lax och räkröratårta


FYLLD MED RÄKRÖRA OCH LAXRÖRA. GARNEREAD MED KALLRÖKT LAX, RÄKOR, OST OCH GRÖNSAKER.
Ingredienser
Smörgåsbotten: VETEMJÖL, vatten, invertsockersirap, rapsolja, salt, jäst
Laxröra: rapsolja, CRABFISH (FISK, vatten, tapiokastärkelse, salt, socker, solrosolja, ÄGGVITEPULVER, KRABBAROM, KRABBEXTRAKT, färgämnen (E120,E160c,E170)), vatten, RÄKOR, VARMRÖKT LAX, socker, salt, ättiksprit, ÄGGULEPULVER, dill, SENAPSFRÖ, rödvinsvinäger, kryddblandning (kryddextrakt, jästextrakt, glukossirap, tomatpulver, KRABBEXTRAKT, druvsocker, FISKPULVER, RÄKPULVER, aromer), konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E415, E1442), surhetsreglerande medel E330, maltodextrin).
Räkröra: Rapsolja, vitbetor, RÄKOR, vatten, socker, salt, ÄGGULA, ättiksprit, SENAPSFRÖ, modifierad stärkelse, rödvinsvinäger, druvsocker, tomatpulver, FISKPULVER, KRABBEXTRAKT, RÄKPULVER, vitpeppar, chili, RÄKAROM, konserveringsmedel (E202,E211,E224(SULFIT)), förtjockningsmedel (E415), surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E162).
Garnityr: Kallrökt LAX, Tomat, HÅRDOST, ÄGG, Citron, Gurka, Huvudsallad, PAPRIKA, Persiljeblad, Dill, handskalade RÄKOR (lake: vatten, salt, surhetsreglerande medel citronsyra (E330, E399), konserveringsmedel (E202, E211), druvsocker).
Storlek
10-12-16
Senaste kommentarer