Lax och räkröratårta

FYLLD MED RÄKRÖRA OCH LAXRÖRA. GARNEREAD MED KALLRÖKT LAX, RÄKOR, OST OCH GRÖNSAKER.

Ingredienser

Smörgåsbotten: VETEMJÖL, vatten, invertsockersirap, rapsolja, salt, jäst

Laxröra: rapsolja, CRABFISH (FISK, vatten, tapiokastärkelse, salt, socker, solrosolja, ÄGGVITEPULVER, KRABBAROM, KRABBEXTRAKT, färgämnen (E120,E160c,E170)), vatten, RÄKOR, VARMRÖKT LAX, socker, salt, ättiksprit, ÄGGULEPULVER, dill, SENAPSFRÖ, rödvinsvinäger, kryddblandning (kryddextrakt, jästextrakt, glukossirap, tomatpulver, KRABBEXTRAKT, druvsocker, FISKPULVER, RÄKPULVER, aromer), konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E415, E1442), surhetsreglerande medel E330, maltodextrin).

Räkröra: Rapsolja, vitbetor, RÄKOR, vatten, socker, salt, ÄGGULA, ättiksprit, SENAPSFRÖ, modifierad stärkelse, rödvinsvinäger, druvsocker, tomatpulver, FISKPULVER, KRABBEXTRAKT, RÄKPULVER, vitpeppar, chili, RÄKAROM, konserveringsmedel (E202,E211,E224(SULFIT)), förtjockningsmedel (E415), surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E162).  

Garnityr: Kallrökt LAX, Tomat, HÅRDOST, ÄGG, Citron, Gurka, Huvudsallad, PAPRIKA, Persiljeblad, Dill, handskalade RÄKOR (lake: vatten, salt, surhetsreglerande medel citronsyra (E330, E399), konserveringsmedel (E202, E211), druvsocker).

Storlek

10-12-16