Vegetarisk smörgåstårtlängd glutenfri

Fylld med potatissallad, legymsallad och rödbetssallad. Garnerad med ost, grönsaker och frukt.

Ingredienser

Glutenfritt bröd: vatten, majsstärkelse, rismjöl, SOJA proteinkoncentrat, förtjockningsmedel (E415,E464), socker, rapsolja, psyllium, salt, jäst, druvsocker, jästextrakt, surhetesreglerande medel (E270,E262), sockerbetssirap, druvkoncentrat, rostade linser, enzym, emulgeringsmedel (E491).

Potatissallad: Potatis, rapsolja, vatten, potatisflingor, lök, ättiksprit, ÄGGULEPULVER, salt, kapris, vinäger, SENAPSFRÖ, socker, svartpeppar, persilja, cayennepeppar, konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E412,E415,E1442), surhetsreglerande medel (E330), antioxidationsmedel (E300), stabiliseringsmedel (E509), maltodextrin.

Legymsallad: Kokta ärter och morötter, majonnäs: (rapsolja, vatten, ÄGGULA, ättiksprit, SENAPSFRÖ, vinäger, salt, socker, svartpepparextrakt, chili, konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E466).

Rödbetsallad: Rödbetor, vatten, rapsolja, socker, ÄGGULA, SENAPSFRÖ, ättiksprit, vinäger, salt, chili, konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E412,E415,E1442).

Garnityr: Ananas, ÄGG, mandarinklyftor, Gurka, Huvudsallad, PAPRIKA, HÅRDOST, Tomat, Kiwi, Persiljeblad.

Storlek

4 bitar