Vegetarisk smörgåstårtlängd


Fylld med potatissallad, legymsallad och rödbetssallad. Garnerad med ost, grönsaker och frukt.
Ingredienser
Smörgåsbotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, salt, jäst
Potatissallad: Potatis, rapsolja, vatten, potatisflingor, lök, ättiksprit, ÄGGULEPULVER, salt, kapris, vinäger, SENAPSFRÖ, socker, svartpeppar, persilja, cayennepeppar, konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E412,E415,E1442), surhetsreglerande medel (E330), antioxidationsmedel (E300), stabiliseringsmedel (E509), maltodextrin.
Legymsallad: Kokta ärter och morötter, majonnäs: (rapsolja, vatten, ÄGGULA, ättiksprit, SENAPSFRÖ, vinäger, salt, socker, svartpepparextrakt, chili, konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E466).
Rödbetsallad: Rödbetor, vatten, rapsolja, socker, ÄGGULA, SENAPSFRÖ, ättiksprit, vinäger, salt, chili, konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E412,E415,E1442).
Garnityr: Ananas, ÄGG, mandarinklyftor, Gurka, Huvudsallad, PAPRIKA, HÅRDOST, Tomat, Kiwi, Persiljeblad.
Storlek
6 bitar
Går att få glutenfri på 4bitar!
Senaste kommentarer